Domeniul de aplicaţie şi integrarea sistemelor video

Supraveghere video pentru afacerea sau familia ta, sisteme de supraveghere pentru toate tipurile de aplicatii si obiective de protejat.
Sisteme supraveghere cu sau fara fir pentru uz rezidential, comercial sau industrial de exterior sau interior, echipate cu infrarosu sau day&night, camere cu senzor CCD sau CMOS. Camera de supraveghere se alege in functie de domeniul aplicatie, lentila fiind un element important atunci cand alegem un sistem de supraveghere.
O lentila cu unghi mare de deschidere acopera o arie mare dar cu dezavantajul lipsei de detaliu in imagini, lucru invers vizual pentru o lentila ce ne aduce in ecran o imagine cu deschidere mica.

Tot in favoarea calitatii imaginilor inregistrate pe DVR “ Digital Video Recorder “ trebuie sa alegem camere de supraveghere cu rezolutie mare dar nu trebuie sa neglijam nici calitate inregistrari pe DVR unde trebuie sa folosim o rezolutie corespunzatoare cu ce a camere supraveghere, pentru un CCD Sony de 700 linii, rezolutie la inregistrare D1 unu este insuficienta.

Atunci cand este nevoie de supraveghere video, si se foloseste un sistem de supraveghere economic rezultatul este pe masura.
La supraveghere pentru un magazin mediu daca acoperim cu 4 camere de supraveghere toate cele 4 unghiuri principale se va inregistra actiunea si miscarea in general din magazin, dar pentru a avea dovada necesara in cazul unui eveniment de furt imaginile sunt putin utile, daca infractorul este client ocazional atunci imaginile nu vor reda fizionomia pana acolo unde sa-l putem identifica.

sistem de supraveghere magazin

Sistem de supraveghere de exterior sau interior

intersectie cu sistem de supraveghere

In cazul fericit cand paguba este provocata de un angajat sau un cerc de cunoscuti sansele sunt mari de identifica persoana. In aceste conditii este foarte important sa avem sistem de supraveghere video cu imagine de rezolutie mare pentru punctele cheie gen intrare sau iesire si casa de marcat pentru a identifica usor persoana sau banii incasati.

This entry was posted in Ce trebuie să ştim and tagged , . Bookmark the permalink.